Tid i otiden

Det heter väl att den som väntar på nått gott, alltid väntar för länge. Som min stora systers bästis Lisa. Som fick vänta på ett kejsarsnitt under värkar i 36 timmar, kanske inte helt humant… Det där fantastiska ordet; Mänskligt… Det är ju inte mänskligt säger vi. Men det är ju precis det som det är! Människor är över lag puckade. Det har vi ju sett, hur kan annars Jimmy Åkesson och hans vänner vara tredje största parti? Jo, för tydligen är precis så många personer politiskt inbisila.

 

Men att jag tycker rasister är mindre värda är inte det vi är här för att prata om. (Skitsnacket om att alla är lika värda är ju också bara skit, vi är ju människor allihop, men står någon med en pistol i handen och jag har två att välja på, ja skjut då den där som röstar på Jimmy Åkesson och lämna min fina underbara syster i fred. Inget svårt val!)

 

Nej ämnet jag kommer bort ifrån är tid. Jag tappar tid, jag vinner tid och jag har tidsångest. Men mest tänker jag på mina fötter. För hur mycket man än filar på lister så hinner man inte måla färdigt dom på en kväll. Och medan jag kämpar för att få ihop ett sovrum har jag också utfärdat en annan kamp mot tiden. Jag har kämpat mot julen!

 

Håll dig borta jultomtsjävel, tills jag har stickat färdigt mina sockar som jag ska ha till klänningen i jul!

För inget kan vara så viktigt som just vad jag har på fötterna. Det är upplopp i Sverige och våld mellan högern och vänstern men jag stickar så fort jag kan!

 

Högerfot färdig på tre veckor men jag har bara två veckor på mig till socka två. Är det något jag är så är det framgångsrik, vilket gjorde att jag fixade tvåan på en och en halv vecka, halva tiden! Alla är kanske i teorin lika värda men jag skulle vilja se Svensson sticka mina sockar!

 

Det börjar med en tanke, en idé, ett mål. Fem rakade alpackor som skakar av köld i Norge och fem stickor.

 

 

Det växer till en start

 

 

Det blir ett par sockar, en onödigt rakad alpacka och en avbruten sticka. Men jag har ju i alla fall nått på fötterna i jul.  Så nu kan du komma, tomtejävel!

 

 
#1 - - Emma Edvardsson:

Snygga sockor du stickat!! God Jul på er! Hälsa Mattias //Emma

Svar: Tack så mycket. God Jul på er med!
Sanna

#2 - - Erika:

Jättefina sockor!

Svar: Tack!
Sanna

#3 - - Magdalena:

Sjukt fina! Jag långtar efter att få tillbaka mitt sticksug. Det kommer och gåt i årscykler ungefär.

Svar: haha, tack! Ja, det kanske är för jag är nybörjare men mitt sug håller i sig än
Sanna

#4 - - Mattias:

Gör nu en mössa åt mig. Jag tror/hoppas de blir kallt och snö snart =)

Svar: Ge mig ett mönster, så stickar jag
Sanna