Vatten över öronen

Att ta sig vatten över huvudet; Att gör mer än man kan klara av...
 
Har en fråga till alla er som har häst. För jag har nämligen hört något konstigt. För att hänga ut Emelia så sa hon att hon hade hört att hästar drunknar om de får vatten i öronen när de badar. Brukar era hästar göra det? Det låter verkligen jätte besvärligt när hästar ska simma.
 
Jag funderar på att jag kanske har vatten i örat, för det gör ont i dom i alla fall. Syster Jane ska ta en titt, nu på eftermiddagen efter att hon hött åt mig att man faktiskt inte får använda revaxör utan att veta varför det gör ont. Jaja, syster Jane, jag ska skärpa mig, men det kunde ju fungerat...
 
Men mer vatten har jag bakom örat, jag har nämligen inte blivit torr än vad gäller stickning. Lilla Jenny som inte är så lite längre bestämde sig för att hon ska vänta ut sitt gryn i magen hemma så nu får jag klara mig själv. Detta betyder mycket upprepningar och svordomar. Jag saknar dig Jenny!!!! Men det hindrar mig inte, toffelstrumporna är klara och jag har beställt garn till en kofta, det ni, den kommer bli ful som stryk.
 
 
 
Ikväll blir det middag på Siesta. Födelsedagspresent till pappa. Det är väldigt bra nu när man har hus att den bästa resturangen även är den billigast... Puss på dig Pappa!

En resande själ

Jag är en fågel, fri flyger jag över järnvägsspåren.
 
Nej, jag pendlar till jobbet. Glamoröst kan tyckas, och det är det om man jämför med att köra bil. Jag skulle somna bakom ratten och dö inom en vecka. För på tåget, där kan man sova. Kanske....
 
 
 
Varje dag sätter jag mig på pendeltåget kl. 7 på morgonen. Bland de flesta av oss pendlare finns det en tyst överenskommelse; Det är tidigt, låt oss alla sitta tysta och halvsova nu på morgonen.
Tyvärr så gäller dessa inte alla. Jag kommer på mig själv att önska livet ur två pendlare som envisas med att gå igenom sitt liv, sina sjukdomar och livet i tvprogrammet Farmen på högsta volym. Eftersom jag är en lugn harmonisk och trevlig person rakt igenom så kommer jag på mig med att fantisera om hur jag kniper åt strupen på den där hemska människan som tydligen fötts med den mest nasala, gapiga rösten i världen enbart för att störa min morgon. Hon väljer dessutom alltid min vagn. Vilket e helt vansinnigt irriterande, eftersom jag nu måste lämna MIN plats näst längst bak vid fönstret där jag alltid sitter för att ni sitta i den tysta vagnen. Se skyltern högst upp i bild...
 

 
Men där råder en konstig menalitet. Jag inser att man i den tysta vagnen blir ännu mer ljudkänslig. HÄR ska man sitta stilla, inte röra sig och bara vara tyst. MEN; här kommer det in folk som tycker att ANDRA ska var tysta, det gäller ju inte dom...
Exempel 1: Tonårs tjej, äter frukost på tåget varje morgon. Har den i en väldigt välanvänd prasslig påse. Som hon prasslar i nonstop. I prasselpåsen bor också vattnet hon måste dricka en klunk av var annan minut. I påsen ligger också hennes Ipod som hon stoppar i öron och spelar musik som inte dövas av lurarna. I påsen finns också hennes läxböcker och hennes vibrerande mobiltelefon.
 
GÅ för i helvete ut ur tysta vagnen och väsnas tillsammans med nasaltanten så jag kan få sova innan jag gör en USA skjutning på tåget!!!!!
 
Tack för mig. Peace out!

Kakmonster i soffan

En födelsedag är en dag som alla andra dagar, fast som en annan dag. Man vaknar på samma tid på morgonen, har samma morgonprosidur innan jobbet. Kanske borde jag ha märkt blombuketten som nästan stod på mina skor men det brukar de liksom inte göra alla andra dagar… Man kommer till jobbet och jobbar, men inser att det delas ut en hel del kramar. Förmodligen för mina kära arbetskolegor blev höga på socker och skulle passa bra i musikalen hair där de hoppar runt på rosa sockerklädda moln och sjunger aquarius. Men, men mina sockerkicksmuffins va uppskattade…

 

 

Det största firandet av allt va att jag fick välja på kvällen vad jag och Mattias skulle hitta på. Och efter att i flera veckor rusat runt i tillvaron med flytt, renovering och stall så va valet enkelt. Vi åkte snabbt som attan och slängde ut Ari ur boxen. Mockade och gjorde mat och in med henne igen. Sen åkte vi hem, la oss på soffan åt kinamat och tittade på tv hela kvällen. Himmelriket! Att inte tänka på hur onyttig man är en hel kväll.

 

 

Och så börjar jag redan planera… Sitter och tittar på de söta små hararna som äter fågelfrön i trädgården och inser; Dom jävlarna kommer äta upp mitt grönsaksland!

Var är jägarna, var har vi ett luftgevär?! Kan man sätta eltråd kring salladen? Och äter harar potatisblast?

Frågor, frågor som aldrig får ett svar.

 

Tittar på internet efter tips. Får fram Ceasarsallad på hare…

 

 Men i en tidning hittade jag även ett nytt användningsområde för Aris bajs...
Visa fler inlägg