Återvinning är grejen

För ett tag sedan la jag ut en bild med texten fortsättning följer.
Inte så spännande bild kan man ju tycka, en salladsskrutt.
 
 
 
 
Men det som skräp inte ofta talar om är att soppor har en potential. Den är väl kanske inte så speciell tror man men man har fel. Skräp är inte färdigt än. Soppan vill inte kastas ut.
 
I många fall går skräp att återvinna och använda igen. Jag är till Mattias stora förtret förtjust i att återvinna. Förtretet ligger i att jag tycker han ska göra lika dant, och tömma sopporna... Är det så att han ska ha bilen till jobbet så får ju han åka till återvinningen. 
 
På min favisblogg Hildas hem så fanns ett inlägg (följ gärna länken till Hildas Hem) om just hur mycket skräp vi producerar. Därför påbörjade jag ett exprement. 
 
Så det började med min salladsskrutt. Som jag ställde i en mugg vatten. Glöm inte att byta vattnet varje dag. Annars så blir skrutten rutten, haha.
 
 
 
Efter några dagar är det dax för plantering i en återanvänd konservburk och om ett tag äter vi romansallad!
 
 
#1 - - Anonym:

Skulle du inte måla den koserven grön?

Svar: Jag blev otålig och tyckte den var fin ändå!
Sanna

#2 - - Sofia - Hildas hem:

Tack snälla för länken! Sopor har ofta potential, det gäller bara att lära sig att se det. Och när man väl lärt sig att se det så ser man potential överallt. :)

Svar: Ja verkligen, återvinning är riktigt roligt
Sanna

#3 - - Linn:

Ska testas :D

Svar: ja, det är riktigt roligt att prova såna här små tips. Har funderat på lite andra rötter och stumpar man slänger
Sanna

#4 - - Josefin:

Tjusigt att plantera i konservburk och smart att återvinna salladen!

Svar: Tack så mycket
Sanna

#5 - - Jenny:

Tack för ett roligt tips, detta ska jag nog testa :)

Svar: Det e alltid roligt och prova nya saker. Riktigt god sallad blev det
Sanna