Jerringpris

Ibland händer det saker som får världen att stanna. Som får jorden att sluta snurra och folk att hålla anda tills vi alla känner oss lite blå och svimfärdiga. I sommras var det OS för de som missat det. Och i OS hittar de flesta människor ett ögonblick som hänger sig kvar och gör en andnödig och svimblå. I år var det Silver-Sara som stod för det hemma hos oss. Hade planerat att titta live på all hästsport som sändes och har aldrig varit så tacksam mot SVT. Va inte helt intresserad av Fälttävlan men det ville pojkvännen se. Vi va lite chockade över dressyren men jösses vilken terrängritt! Helt sålda va vi, som aldrig sett fälttävlan innan. Sen kom hoppningen och Silver-Sara kom fram och tod första medaljen.
I det verkliga världen där vi bor vinner man inte OS, det närmaste jag är världseliten är att jag har samma hemmaklubb som Patrik Kittel och äger ett hårstrå i svansen på Mrs Medicott. Vilket nu när jag tänker på det är väldigt häftigt.
Det jag ändå ville komma fram till är att Sara nu är nominerad till Jerringpriset. Som Rolf Göran Bengtsson fick förra året. Vår sport som får så lite av media tar nu för sig och vi blir stora. Finns nog ingen annan sport som man på samma sett går ihop så många och tänker; Yes, nu är det vår tur!
Så rösta på Sara till Jerringpriset, kanske får vi då se någon sportkille som bara vet var Zlatan bor rida terräng!
 
Visa fler inlägg