Hoppla hästen!

Jösses, vilken häst alltså, en hopphäst. Skam den som ger sig, jag hade satt mig den på att rida dressyr på Branco idag och det gjorde jag.

En sträckt skinka och fem blåsor senare funderar jag över dagen.
 
Kanske är Ari inte så dum ändå, kanske e hon helt okey med formen egentligen. Brancos tygellängd varierade med typ en halvmeter och han gick och drog mig i händerna mest hela tiden. Men jag kom tillslut fram till hur man gjorde. Ju fortare man rider destå lydigare blir Branco. När helst det känns hopplös; Skena! Vilket också va enda sättet att fatta galopp. Emelia har tidigare sagt att när man hoppar med Branco rullar han in i galoppen efter hindret, så i morgon lägger jag nog ut en bom på backen.
 
Längden blev i allafall inte så stort ploblem ändå. Jag virade siglädret ett varv och tog översta hålet och skänklade Branco i armhålan ungefär. Imorgon snurrar jag nog ett par varv till.
 
Fotot är inte från idag, man behöver inte jacka så här års och Branco har blivit flugskimmel...
 
Och förresten... Jag har undrat hela sommaren vad jag fått alla fritid ifrån. Svaret: Jag har inte ridigt. Idag åkte jag direkt till stallet efter jobbet utan att passera gå och kom hem 19:40
Visa fler inlägg