Meningen med Semester

I år blir det hästsemester, inte semester från hästar utan med dom. Aris och min 6 veckors semester från varandra blev inställd pga hovröta. Hon är precis lika besviken som jag. Vi hade sett fram emot att slippa varandra i sommar. Men ack nej, nu blir det turer till stallet varje dag i sommar.
För att ändå fira lite ska jag bli av med Falsterbo oskulden i år. Jag och Mattias ska åka ner och se Nationshoppningen och förhoppningsvis så svimmar jag inte när jag ser hoppryttarna...
Förutom detta har jag kommit igång med jogging igen på Ari, jag har nog joggat igång henne 6 ggr i år... Hon va riktigt trevlig så hon har nu börjat kampanjen "Rädda Ari" hon håller just nu på med sina informationsblad.
Med rätt Dressyrtränare så kanske jag kan övertalas.
 
 
 
 
Min träning rullar också på. Igår fick jag i mig för många kalorier och började hoppa runt till Susannes träningar där man ska känna nöten i en timme innan jag skulle sova. Favoriten är när hon mitt i en rump övning säger: "Tänk dig att du kör upp en nöt i slidan och krama den." E inte det supergympa så vet jag inte vad som är det!  Nån som känner igen sig?
 
 
Visa fler inlägg