Att vakna ur ide

Så kan man faktiskt vakna upp ur vinterdvalan och känna energi!

Jag är peppad, jag är nyttig och allt går så himla lätt. Cyklar till stallet varje dag som jag lovade mig själv att jag skulle göra när jag köpte hus. Det har skapat ett roligt beteende. Jag kommer (inte i katapult fart) farande upp på stallbacken förbi Aris sjukhage och skriker med andan i halsen till Ari att nu kommer jag. Ari svarar med antingen ett skri att det va på tiden eller ett par bocksprång som säger att gud va knäpp du ser ut, nu går vi in. Och det gör vi. Ari trivs utomhus, det e himla bra att ha henne ute på eftermiddagen.

Nått mer som är roligt är att man ser natur och får frisk luft av att cykla. Igår såg jag en fågel jag aldrig sett förut som satt på en sten i ån. Den va tydligen lite ovanlig.

 

 

Strömstare

 

Har köpt blommor också till trappen för nu är våren här. Men tyvärr blev det frost så dom fick stå i hallen. Då trodde de att det va sommar och slog ut i en väldig fart måste snarast slänga ut dom i kylan så de skärper sig.

 

Och så lyckades Mattias och Magnus med det omöjliga. De drog med mig på Bodypump. GUUUD va tråkig träning. Jag sprang hem efteråt så man fick bränna lite energi, för gud vad jag hatar att bara pumpa muskler. Vill ju bli lite utpumpad också och inte bara uppumpad. Tacka vet jag löpning. Men visst, jag gör det väl igen eftersom det ska vara bra för axlarna även om jag är en tvivlare. Övertyga mig gärna, men ni har fel…

 

 

Snälla Viktoria, kan inte vi träna något roligt istället? Springa Illern eller spinning eller nått. Du va mycket roligare än två killar som tar 5ggr så mycket i vikter.

 

Jo jag betjänar. Största anledningen till att det va tråkigt var att jag va sämst. Det e roligare med Susannes minimax gympa hemma. Där är jag alltid bäst!

#1 - - Nadine:

Lyder order o kommenterar i bloggen ;-) Det här var ett himla roligt inlägg. Klockrent! Jag skrattar hela tiden, särskilt när jag tänker på hur det ser ut och låter när ari och du kommunicerar där på stallbacken hahaha... Du har talang för det här systeryster! man blir glad och lyllig och känner sig lite som man är med på ett hörn och ser alltihop :-)

Svar: Det e himla kul att få höra att mina berättelser uppskattas. Får mig att känna att jag kanske e lite rolig ändå
Sanna