Vart Modet bor

Ibland funderar jag på vart känslor föds. Är det så som i nya Pixarfilmen att de har fullskaligt krig om kontroll i huvudet på en och man styrs av en känsla som har makten? En som håller ordning. I filmen är det Joy (lycka). Så himla Pixar kan man tycka. Jag träffar folk varje dag som verkar ha just sin Joy hårt undanstoppad.

 

Anledningen till att jag funderar är att jag skulle vilja veta var Mod bor, och vart hon tar vägen när hon inte är framme. Ibland är Mod hemskt frånvarande kan jag tycka. Dagen skräcken vann var dagen Mod gav upp och sa upp sig från sitt jobb. Jag har fått kämpa på utan henne så länge.

 

 

Men nu verkar det som Mod är nyfiken på vad som hänt i mitt liv. Nu har jag lämnat ”hoppa lågt” gruppen för att vara med i en riktig hästgrupp och jag har terräng tränat. I torsdags på hoppträningen tittade Mod till en början bara på, nyfiken på min första träning utan stödben av andra rädda hoppalågtisar. När hon sen såg att jag höjde och höjde. Och att jag skrattade och skrek av iver. Då kunde inte Mod hålla sig längre. Då ville hon vara med.

 

 

Så hon sa åt Zara att höja lite till. Så vi hoppade 90cm. Vi ska tävla sa Mod. Och vi ska ha en Rosa rosett!

 

 
Välkommen hem Mod, jag har saknat dig!