Vatten över öronen

Att ta sig vatten över huvudet; Att gör mer än man kan klara av...
 
Har en fråga till alla er som har häst. För jag har nämligen hört något konstigt. För att hänga ut Emelia så sa hon att hon hade hört att hästar drunknar om de får vatten i öronen när de badar. Brukar era hästar göra det? Det låter verkligen jätte besvärligt när hästar ska simma.
 
Jag funderar på att jag kanske har vatten i örat, för det gör ont i dom i alla fall. Syster Jane ska ta en titt, nu på eftermiddagen efter att hon hött åt mig att man faktiskt inte får använda revaxör utan att veta varför det gör ont. Jaja, syster Jane, jag ska skärpa mig, men det kunde ju fungerat...
 
Men mer vatten har jag bakom örat, jag har nämligen inte blivit torr än vad gäller stickning. Lilla Jenny som inte är så lite längre bestämde sig för att hon ska vänta ut sitt gryn i magen hemma så nu får jag klara mig själv. Detta betyder mycket upprepningar och svordomar. Jag saknar dig Jenny!!!! Men det hindrar mig inte, toffelstrumporna är klara och jag har beställt garn till en kofta, det ni, den kommer bli ful som stryk.
 
 
 
Ikväll blir det middag på Siesta. Födelsedagspresent till pappa. Det är väldigt bra nu när man har hus att den bästa resturangen även är den billigast... Puss på dig Pappa!
Visa fler inlägg