Meningen med Semester

I år blir det hästsemester, inte semester från hästar utan med dom. Aris och min 6 veckors semester från varandra blev inställd pga hovröta. Hon är precis lika besviken som jag. Vi hade sett fram emot att slippa varandra i sommar. Men ack nej, nu blir det turer till stallet varje dag i sommar.
För att ändå fira lite ska jag bli av med Falsterbo oskulden i år. Jag och Mattias ska åka ner och se Nationshoppningen och förhoppningsvis så svimmar jag inte när jag ser hoppryttarna...
Förutom detta har jag kommit igång med jogging igen på Ari, jag har nog joggat igång henne 6 ggr i år... Hon va riktigt trevlig så hon har nu börjat kampanjen "Rädda Ari" hon håller just nu på med sina informationsblad.
Med rätt Dressyrtränare så kanske jag kan övertalas.
 
 
 
 
Min träning rullar också på. Igår fick jag i mig för många kalorier och började hoppa runt till Susannes träningar där man ska känna nöten i en timme innan jag skulle sova. Favoriten är när hon mitt i en rump övning säger: "Tänk dig att du kör upp en nöt i slidan och krama den." E inte det supergympa så vet jag inte vad som är det!  Nån som känner igen sig?
 
 

Tigers middag

Här om dagen så var jag ute och fiskade med grabbgänget.
Detta bestående av Mattias, Andreas och Patrik. Eftersom min sambo varit så fin och övertalat dom att jag skulle få följa med denna gång gjorde jag mitt bästa för att vara så lite irriterande som möjligt, jag kämpade för att min personlighet inte skulle skina igenom.Jag tror jag lyckades ganska bra. För att jag inte skulle fråga när de ville åka hem hade jag med mig fika, mat, saft, böcker, kamera, metspö och min mobiltelefon. Bara sånt som är nödvändigt när man fiskar.
Fisket gick väl så där...
Fyra fiskar, 10 musslor och fördelningen såg ungefär ut så här:
 
 
 
Som ni ser är det gått om små fiskar i Säbysjön...
 
Sedan fick vi ju beviset för hur mycket Andreas älskar Patrik också när han var inne på Preem och handlade
 
 
 
Jag sparade iallafall abborrarna till Tiger så han skulle bli glad i Stallet, men han va inte hemma....
 
OBS Jag har inte fått personens godkännande för publicering på internet

Första gången som..

Sommaren är full av oskuld. Oskyldiga nöjen som får vuxna att skatta som barn och göra konstiga saker.
Många av dess händelser har med djur att göra. Härom dagen tog Emelia med sig mig och Ari för att bada i Säbysjön. Och det blev mitt premiärbad, för jag blötte ner mig till midjan när Ari för första gången sitt liv simmade. Hon var inte överförtjust men jag skrek av glädje. Och det va så coolt att äga en sjöhäst som va ungefär lika graciös i vattnet som en flodhäst.
 
 
 
Utan för vår lägenhet håller en stackars kajamamma på att försöka lära Konrad att flyga, de går inget bra. Vi hjälper henne lite med maten genom att ge honom bröd men likt många pojkar vet inte Konrad att det är dax att bli oberoeende och börja flyga. Jag höller ett vakande öga på honom men än så länge har han överlistat grannkatterna. Konrad är precis som många andra killar mataggressiv vilket gör att han biter mig i fötterna när han inte får mat.
 
 
 
Viktig varje år är att jag får titta på andungar som är mina favissar. Idag gick vi upp till Strånnasjön, där det bor en liten familj. Vi matade de små tills jag lyckades klappa dom på ryggen. Och så mjuka!!!
Sen blev Mattias biten i fingret. Han skrek som en tjej, urkul!!!
 
 
Visa fler inlägg