17år och gallrapar

Så nu kommer saknaden och det är en vecka kvar… Jag känner mig som valpen som blivit lämnad när matte och husse åker till jobbet. Älskar du mig inte längre?! Det är så det känns när du åker och jag ligger här på dörrmattan och väntar på att du ska komma hem igen. Det är inte charmigt med en 26 årig nakenfis på dörrmattan! Tack gode Gud att vi har postfack nere i trapphuset så brevbäraren inte ser mig. Jag har redan skällt ut Jehovas vittne. Så nu har jag en plan, jag tänker fly. Jag åker hem till mamma och pappa istället.

 

 

Nu när jag hade extremt svårt att sova inatt va jag tvungen att ta till min stora hemlighet. När Mattias är borta och jag inte kan sova så tar jag fram Nalle. Så kramas vi hela natten så jag inte känner mig ensam. Och så tänker jag på när jag fyllde 17år. Mattias och jag hade precis träffas och kände knappt varandra. Vi hade hånglat lite grand och så men inget djupare. Men jag ville ändå bjuda honom på mitt party. Så kommer han med ett runt paket. Herre Gud! Va min första tanke, tänker människan ge mig en fotboll, jag måste göra slut nu! Men, tänkte jag, det är ju otrevligt att göra slut offentligt innan jag öppnat eländet. Så jag öppnar paketet och inuti ligger Nalle, som jag gått och kramat på Åhléns i 6 månader innan Mattias kände mig. Mattias hade lyckats köpa nallen som jag kände att jag måste äga men man kan ju för gud skull inte köpa gosedjur när man är 16år. Nalle… Så det va öde. Mattias, du va en keeper.

 

 

 

När man är 17år och mjäkig så saknar man varandra när man åker från varandra även att vi träffades varje dag i skolan så när Mattias åkte hem på söndagen så brukade han lägga på sin parfym på Nalles rosett. Nalle luktade jätte gott, ibland fick Nalle till och med låna en tröja. Så nu sitter Nalle i sängen igen och jag känner mig som en barnrumpa och saknar Tias. Och var sjutton har du gjort av parfymen Mattias, tog du med den! Inga kläder luktar ju heller, jag tvättar ju så himla mycket när jag har tråkigt!!

 

Nått annat som jag gör när jag har tråkigt är att springa Illern med lilla syster, hennes fantastiska kondis och skrik i rumpan på mig tog mig från rekordtiden 26:03 till 22:45. Du får följa med oftare. Man blir ju försjutton livrädd när man känner att benen börjar dega ihop och man hör ett rytande bakom, Du sackar, öka igen!!!! Tur att jag lyckades svälja gallan, hade ju tagit superlång tid att stanna och kräkas, men gud vad man rapar när man springer.

 

 
 

Hushållsråd

Lysnade på Rix morgon Zoo imorse och då hade Adam en topp 3 lista i hushållsråd..
 
På tredje plats: Gud vad va det han sa? JO! Lägg en sellerisjälk i brödpåsen så blir inte brödet torrt lika fort
 
På andra plats: Jag har ingen aning faktiskt, det har jag glömt
 
På första plats: Separera bananklasen så bananerna ligger en och en så håller de tio dagar längre
 
Och eftersom ni ser att jag har värdelöst minne så vill jag nu har fler tips. Vad har ni för hushållsideer för er som ni kan dela med er av? När ni kommenterar så har jag ju det nedskrivet :)
Det jag är mest intresserad av är hästråd och fläckar men även vad man gör med alla svamp man plockar bl.a.

Min date med Brad Pitt

Idag va jag på galapremiär med Brad Pitt!

Eller nej, jag va på premiär av en ny butik. Det va en röd matta utanför dörren, väl inne fick man snittar och bubbel. Och va roligt det är att titta på folk, äta goda snittar och titta på kläder. Jag kände att jag nu är redo att bli Hollywoodfru. Jag vill inte bli kändis för då krävs ju en viss finess. Som Hollywoodfru kan jag ju bete mig hur jag vill. Tyvärr har jag insett att va gäller kläder har jag en prioritering som innebär att jag handlar massproducerat. Jag hittade så fina saker som jag inte vågade köpa. Tanken föresvävade mig att jag kan ju faktiskt köpa en sak. En tröja som va SÅ himla fin, 1695:- ??!!!

Insåg att två tröjor motsvarar kostnaden för Ari per månad. Som sagt prioritering. Började istället fönstershoppa bland gästerna. Smygfotade snygga kläder som dom hade på sig och kollade in folks skor.

Så kära systrar, jag vill ha en ny shoppingtur med er. Jag önskar snygga, lediga festkläder. Förstår ni vad jag menar? För att ge er ett exempel har jag här en bild. Om ni känner personen så tala för guds skull inte om för henne att jag smygfotat, hon kan ju tro att jag inte är klok.

 

 

 

Insåg också just att jag ska åka till Skara på måndag och jag glömde fråga om jag fick snyggisvetten!!! Tänk om jag får en dansk tant, och Mattias inte är hemma och översätter…

Visa fler inlägg