Silvertofflor

Ibland blir inte livet som man tänkt sig, det säger många är tur. Efterom livet inte skulle vara roligt om man redan visste vad som skulle hända. Men ibland kan man faktiskt behöva vara lite förberedd på att det börjar regna köttbullar. 
 
Som vanlig kan inte min häst hålla sig utan skador någon längre period, en infekterad hovböld resulterade i boxvila. Ljuset i denna dystra stund var att jag blev ombedd att göra ett omslag runt Aris hov. Och är det något vi vet så är det att det, det är jag och Ari nedrans bra på. En ny fin silverkänga och Ari såg redan piggare ut. 
 
 
 
 
För att pigga upp mig var jag på LIdl och köpte ett plastväxthus. Har man inte råd med det allra bästa kan man ta ett litet fult växthus med 3 års garanti så kan man skaffa det bästa sen. Va mina älskade tomater ska trivas nu.
 
 
Jag vet inte om ni märker det men jag har lite ändringar i färg och så på bloggen, arbetsledare som jag är gav jag lösenordet till Emelia och sa åt henne vad som behövde göras, tyvärr gick de flesta ändringar inte igenom eftersom jag har en gratisblogg som är väldigt begränsad. Jaja... Om 9552 poäng kan jag uppdatera!
 
För att komma på en trevligare ton så känner jag mig väldigt hedrad. Jag är med i ett inlägg på Hildashem. Där hon länkar till mitt inlägg Vårkänslor. Blev superglad. Och det kunde jag behöva när jag missade min massagetid för tåget ifrån Mjölby var 35 minuter sent.
 
Imorgon är det fredag. Då blir allt mycket bättre.